Tagi

Kinectimals Gold Now With Bears XBOX360-CHATO

Dodał: lukacx123 | Gry na Konsole » Gry XBOX 360 | Wyświetleń: 4882 | 14 Styczeń 2012 23:53

Dot

pobierz teraz

Dot2

Kinectimals Now With Bears to rozszerzona wersja gry Kinectimals, w której pojawiły się między innymi niedźwiedź polarny, grizzly, miś panda, niedźwiedź brunatny i inne. Dostępna jest również nowa lokacja z zakopanym skarbem.

Kinectimals to zręcznościowa gra familijna, która, jak sam tytuł wskazuje, robi użytek z kontrolera Kinect, pozwalającego na sterowanie grą za pomocą własnego ciała. Została ona przygotowana z myślą o najmłodszych entuzjastach elektronicznej rozgrywki.

Gra pozwala wytrenować i bawić się z 20 wirtualnymi kotami, włączając w to lwa, geparda i tygrysa bengalskiego. Na uwagę zasługuje stopień interakcji z rozmaitymi pupilami widocznymi na ekranie - możemy je wołać po uprzednio nadanym imieniu, reagują one na polecenia (np. skok), mruczą z zadowoleniem, gdy podrapiemy je za uchem. Kiedy już podstawy zostaną opanowane, możemy nauczyć wirtualnego zwierzaka sztuczek.

Podróżując z czworonożnym towarzyszem po wyspie odkrywamy skarby, odblokowujemy nowe zabawki, zwiedzając kolejne lokacje. Będąc w domu musimy zadbać o odpowiednią dekorację, kupując elementy wystroju jak i niezbędne przedmioty, dzięki którym pielęgnujemy zwierzątko.

Dane Techniczne:

Uwaga! Tekst widoczny tylko dla zarejestrowanych użytkowników!

Nie masz konta? Zarejestruj się za darmo!
----------------
This content is visible to registered users only! Plese login or register!

----------------

----------------

Zobacz inne moje newsy na EXSite.pl

Dot

pobierz teraz

Dot2

Jesteś nie zalogowany ! Musisz być zalogowany żeby zobaczyć całą publikację ! Nie masz konta ? Zarejestruj się za darmo !
  | Komentarzy: [17] | Drukuj

Użytkownik
To nie jest dubel Now with BEARS! wystarczy przeczytać info...
Użytkownik
biper,
Najzwyczajniej w swiecie druga czesc! Ponoc lepsza od pierwszej.
Użytkownik
czy ta gra jako pierwsza wymaga 3.0 bo na 2.0 pojawia sie kominikat o brudnej płyce, inne gry do tej pory chodzą bez problemu (płyta nagrana od razu po wypakowaniu)
Użytkownik
ona jest przygotowana pod lt 3.0 ale mozna ja chyba spowrotem przepuscic przez abgx360 v1.0.6 z ustawieniami na lt 2.0 i powinno normalnie chodzic
Użytkownik
proszę o info czy działa na 2.0 ?
a jeśli nie co zrobiś żeby działało?
Użytkownik
a możesz napisać jak to zrobić
Użytkownik
fakt chyba nie bedzie tak latwo to odpalic na lt 2.0, chyba trzeba bedzie poczekac az ktos wstawi wersje bez patcha na lt 3.0 bo ta gra nie wymaga niczego zeby nie mogla chodzic na lt 2.0, jest poprostu patchowana na lt 3.0
Użytkownik
Sprawdziłem na RGH, działa i są napisy PL
Użytkownik
moze poda ktos link, do gry surowej nie spatchowanej na lt3.0
Użytkownik
thx
Użytkownik
Jestem nowy w zabawie konsolą I mam pytanko czy idzie gdzieś zaciągnąć gry na nie przerobioną konsole by chodziły na niej
Użytkownik
marcus2005,
marcus2005,

a jak wogóle sie je peczuje ,... dajcie linka do tego albo instrukcje
Użytkownik
zcy istnieje wogole wersja dla 2.0?
Użytkownik
ktoś podpowie jak to uruchomić na 2.0 ?
Użytkownik
czy ma ktoś pierwszą wersję w PL? pozdrawiam
Użytkownik
Dajcie jakiś upload bo wszystkie linki padły.
Użytkownik
Żeby ta gra chodziła pod LT2.0 trzeba przepuścić ja przez program Xbox Backup Creator v2.9.0.350 tam ja przerabiamy na 2.0 i miłej gry zycze
Informacje
Info Jeżeli chcesz skomentować artykuł musisz być zarejestrowany na stronie.

2010-2011 © EXSite.pl All rights reserved. Design by T-RoX. Regulamin strony (1 stycznia 2011)

Jeśli któryś z linków zawartych w artykułach na EXSite łamie Państwa prawa autorskie, prosimy o zgłoszenie tego faktu TUTAJ w poddziale "Abuse - Naruszenie praw autorskich". Artykuł zostanie bezzwłocznie usunięty.