EXSite.pl - Portal ze wszystkim Mamy tutaj wszystko

NIE MASZ JESZCZE KONTA? ZAREJESTRUJ SIĘ ZA DARMO!   
Przypomnij hasło X

Avalanch - Dyskografia (1997 - 2010)

Dodał: marek1307 10 Styczeń 2012 16:48



Avalanch - Dyskografia (1997 - 2010)

Avalanch - Dyskografia (1997 - 2010)

Avalanch - Dyskografia (1997 - 2010)
Avalanch - Dyskografia (1997 - 2010)
Genre: Metal Progressive, Power Metal
Country: España
Size: 1.93 GB


Avalanch - La Llama Eterna (1997)

01. La llama eterna
02. El mundo perdido
03. El despertar
04. Vicio letal
05. Esclavo de la ira
06. Avalon, la morada del Rey Arturo
07. Excalibur
08. Sigue as?
09. Rainbow warrior
10. Juego cruel
11. La taberna
12. Avalanch
13. El cierre de la taberna

Avalanch - Eternal Flame (1998)

01. Eternal Flame
02. Lost World
03. Awake
04. Lethal Vice
05. Slave Of The anger
06. Avalon, The King's Abode
07. Excalibur
08. Falling
09. Rainbow Warrior
10. Cruel Game
11. The Tavern
12. Avalanch
13. Closing Of The Tavern

Avalanch - Llanto de un H?roe (1999)

01. Intro
02. Torquemada
03. Por mi libertad
04. Pelayo
05. Vientos del sur
06. Polvo, sudor y sangre
07. Cid
08. ¿D?as de gloria...?
09. No pidas que crea en ti
10. Cambaral
11. Aqui estar?
12. Llanto de un h?roe

Avalanch - D?as de Gloria (2000)

01. Intro
02. Torquemada
03. Por mi libertad
04. El despertar
05. Vicio letal
06. Vientos del sur
07. Excalibur
08. Pelayo
09. I want out (Helloween cover)
10. Ep?logo
11. Save me (Queen cover)(Bonus)

Avalanch - El ?ngel Ca?do (2000)

01. Hacia la luz
02. Tierra de nadie
03. El ?ngel ca?do
04. Xana
05. La buena nueva
06. Lev?ntate y anda
07. Alma en pena
08. Corazón negro
09. Delirios de grandeza
10. Antojo de un Dios
11. El s?ptimo d?a
12. Las ruinas del Ed?n (Acto I)
13. Las ruinas del Ed?n (Acto II)
14. Las ruinas del Ed?n (Acto III)
15. Santa B?rbara

Avalanch - Los Poetas Han Muerto (2003)

01. Lucero
02. Cien Veces
03. Niño
04. Jam?s
05. Alborada
06. El Viejo Torreón
07. Del Cielo A La Tierra
08. Los Poetas Han Muerto
09. Madre Tierra
10. Ecos De Vida

Avalanch - Las Ruinas del Ed?n (2004)

01. Juego Cruel
02. Delirios de Grandeza
03. Xana
04. Lucero
05. Vientos del Sur
06. El ?ngel Ca?do
07. El Viejo Torreón
08. Corazón Negro
09. Pelayo
10. Lev?ntate y Anda
11. Cambaral
12. Antojo de un Dios
13. Las Ruinas del Eden

Avalanch - Mother Earth (2005)

01. Lucero
02. One Hundred Times
03. Come To My Arms
04. No More Damage
05. Dawn
06. Old Fortress
07. Heaven and Earth
08. Just One More Song
09. Mother Earth
10. Echoes of a Life
11. Where The Streets Have No Name (Bonus Track)

Avalanch - El Hijo Pródigo (2005)

01. Alas de cristal
02. Semilla de rencor
03. A?n respiro
04. La cara oculta de la luna
05. Tu fuego en m?
06. Papel roto
07. Mar de l?grimas
08. Un paso m?s
09. L?grimas negras
10. El hijo pródigo
11. bonus track: Volviendo a casa (instrumental)

Avalanch - Un paso M?s (2005)

01. Agora non
02. Alas de cristal
03. Niño
04. Antojo de un dios
05. Delirios de grandeza (ac?stico)
06. Mar de l?grimas
07. Xana
08. Juego cruel
09. Lucero
10. Cambaral (ac?stico)
11. No more damage
12. Where the streets have no name
13. El pr?ncipe feliz

Avalanch - Muerte Y Vida (2007)

01. Angel de la muerte
02. Muerto en vida
03. Pies de barro
04. Hoy te he vuelto a recordar
05. Aprendiendo a perder
06. Otra vida
07. Caminar sobre el agua
08. Quien soy
09. Sombra y ceniza
10. La prision de marfil
11. Bajo las flores

Avalanch - Caminar Sobre el Agua (En Vivo)(2008)

Cd. 1
01. ?ngel de la muerte
02. Otra vida
03. Hoy te vuelvo a recordar
04. Deliriuos de grandeza
05. Ni?o
06. Papel roto
07. Aprendiendo a perder
08. Alas de cristal
09. Juego cruel
10. La cara oculta de la luna
11. Santa B?rbara
12. Aun respiro

Cd. 2
01. Quien soy
02. Caminar sobre el agua
03. Pies de barro
04. Alborada
05. Lucero
06. Xan?
07. Torquemada
08. Semilla de rencor
09. Sombra y cenizas
10. Lagrimas negras
11. La prision de marfil

Avalanch - El Ladron de Suenos (2010)

01. Dónde Estoy
02. El Ladrón de Sueños
03. Mil Motivos
04. El Hombre Solo
05. Al?jate de M?
06. Nunca es Tarde
07. Cuatro Canciones
08. Sin Rumbo
09. Torres en el Cielo
10. Where The River Flows
11. Melod?a Incompleta


Avalanch - Dyskografia (1997 - 2010)

Uwaga! Linki nie zakodowane tylko dla zarejestrowanych użytkowników!

Nie masz konta? Zarejestruj się za darmo!
----------------
Links are not encoded only for registered users only! Plese login or register!


Zobacz inne moje newsy na EXSite.pl

Użytkownik VIP

kylo73Użytkownik

#1 | Dodany: 10 Styczeń 2012 18:56

Bardzo proszę o mirror bez premium
thx

Informacje

Jeżeli chcesz skomentować artykuł musisz być zarejestrowany na stronie.