EXSite.pl - Portal ze wszystkim Mamy tutaj wszystko

Przypomnij hasło X

Frank Sinatra - Sinatra's Brilliant Staff (2009)

Dodał: Myava 20 Luty 2012 16:14

Frank Sinatra - Sinatra's Brilliant Staff (2009)

Artist: Frank Sinatra
Title Of Album: Sinatra's Brilliant Staff
Year Of Release: 2009
Label: GGG Records EMC
Genre: Jazz, Vocal Jazz
Quality: FLAC (Img,cue,log,scans)|MP3
Bitrate: lossless | 320kbps
Total Time: 02:29:15 min
Total Size: 881 mb/361 mb (+%rec)

01. Strangers In The Night
02. Granada
03. Love's Been Good To Me
04. The Girl From Ipanema
05. Are You Lonesome Tonight
06. Yes Sir, That's My Baby
07. Drinking Water (Aqua De Beber)
08. Something
09. The Bells Of Christmas (Greensleeves)
10. Mack The Knife
11. Moon River
12. The Little Drummer Boy
13. Forget Domani
14. Love Is A Many-Splendored Thing
15. Something Stupid
16. Tie A Yellow Ribbon Round The Ole Oak Tree
17. America The Beautiful
18. Life's A Trippy Thing
19. You Never Had It So Good
20. Downtown
21. Bang Bang (My Baby Shot Me Down)
22. Pass Me By
23. This Is My Song
24. Ain't She Sweet
25. We Open In Venice

CD 2
01. The World We Knew (Over And Over)
02. Gentle On My Mind
03. What Now My Love
04. Anytime (I'll Be There)
05. Nobody Wins
06. Yesterday
07. If You Go Away
08. I'm Gonna Sit Right Down And Write Myself A Letter
09. The Only Couple On The Floor
10. Moody River
11. Moonlight Serenade
12. Mrs. Robinson
13. Hallelujah, I Lover Her So
14. Love Me Tender
15. Fly Me To The Moon (In Other Words)
16. Hello, Dolly!
17. Song Sung Blue
18. Sunny
19. You Are A Lucky Fellow, Mr. Smith
20. I Will Drink The Wine
21. I Can't Stop Loving You
22. I'm Gonna Make It All The Way
23. My Way Of Life


Uwaga! Linki nie zakodowane tylko dla zarejestrowanych użytkowników!

Nie masz konta? Zarejestruj się za darmo!
Links are not encoded only for registered users only! Plese login or register!


Jeżeli chcesz skomentować artykuł musisz być zarejestrowany na stronie.