EXSite.pl - Portal ze wszystkim Mamy tutaj wszystko

Przypomnij hasło X

Chita Rivera - Chita! / And Now I Sing! (2013)

Dodał: Grespp 4 Marzec 2013 14:48

Chita Rivera - Chita! / And Now I Sing! (2013)

Chita Rivera - Chita! / And Now I Sing! (2013)

Chita Rivera - Chita! / And Now I Sing! (2013)
Jazz, Vocal Jazz | Stage Door
320 kbps | MP3 | unmixed | 2013 | 01:07:22 | 170.70 Mb

01. Ten Cents a Dance
02. The Lady's In Love With You (From 'Some Like It Hot')
03. Love, Look Away (From 'Flower Drum Song')
04. An Occasional Man (From 'The Girl Rush')
05. Moanin' Low (From 'The Little Shows')
06. Get Me to the Church on Time (From 'My Fair Lady')
07. The Surrey With the Fringe On Top (From 'Oklahoma!')
08. In Other Words
09. Small Fry (From 'Sing You Sinners')
10. Old Devil Moon (From 'Finian's Rainbow')
11. Something I Dreamed Last Night (From 'George White Scandals Of 1939')
12. Let's Put Out the Lights and Go to Sleep
13. I Hear Music
14. You're Mine You
15. Hit the Road to Dreamland (From 'Star Spangled Rhythm')
16. The Nearness Of You
17. Easy to Remember (From 'Mississippi')
18. There Is Nothing to Say But Goodbye
19. Moon River (From 'Breakfast at Tiffany's)
20. Isn't It Romantic (From 'Love Me Tonight')
21. Falling In Love Again
22. It's Always You
23. Lonesome Road

Chita Rivera - Chita! / And Now I Sing! (2013)
Uwaga! Linki nie zakodowane tylko dla zarejestrowanych użytkowników!

Nie masz konta? Zarejestruj się za darmo!
Links are not encoded only for registered users only! Plese login or register!


Jeżeli chcesz skomentować artykuł musisz być zarejestrowany na stronie.