EXSite.pl - Portal ze wszystkim Mamy tutaj wszystko

NIE MASZ JESZCZE KONTA? ZAREJESTRUJ SIĘ ZA DARMO!   
Przypomnij hasło X

Led Zeppelin - Dyskografia (1969-2012)

Dodał: CWIRAS 12 Kwiecień 2013 21:27


Led Zeppelin - Dyskografia (1969-2012)

Led Zeppelin - Dyskografia (1969-2012)

Led Zeppelin - Dyskografia (1969-2012)
Led Zeppelin - Dyskografia (1969-2012)

| Led Zeppelin - Dyskografia (1969-2012) | MP3 | 320 kbit, 44.1khz |
| Waga: 1,53GB | Rock / Punk |



Led Zeppelin - Dyskografia (1969-2012)


Studio albums:
01. Led Zeppelin (1969)
02. Led Zeppelin II (1969)
03. Led Zeppelin III (1970)
04. Led Zeppelin IV (1971)
05. Houses of The Holy (1973)
06. Physical Graffiti (1975)
07. Presence (1976)
08. In Through The Out Door (1979)
09. Coda (1982)

Live:
01. How the West Was Won (2003)
02. Celebration Day (2012)



Led Zeppelin - Dyskografia (1969-2012)
Uwaga! Linki nie zakodowane tylko dla zarejestrowanych użytkowników!

Nie masz konta? Zarejestruj się za darmo!
----------------
Links are not encoded only for registered users only! Plese login or register!


Led Zeppelin - Dyskografia (1969-2012)
Uwaga! Linki nie zakodowane tylko dla zarejestrowanych użytkowników!

Nie masz konta? Zarejestruj się za darmo!
----------------
Links are not encoded only for registered users only! Plese login or register!


Zobacz inne moje newsy na EXSite.pl

Użytkownik VIP

valdooVIP Uploader

#1 | Dodany: 14 Kwiecień 2013 10:55

ok
Użytkownik VIP

libuchUżytkownik

#2 | Dodany: 14 Kwiecień 2013 11:58

szacun - i to wwwwwwielki taniec
Użytkownik VIP

Majo9999Użytkownik

#3 | Dodany: 15 Kwiecień 2013 20:56

Dzięki za upka ok

Informacje

Jeżeli chcesz skomentować artykuł musisz być zarejestrowany na stronie.