EXSite.pl - Portal ze wszystkim Mamy tutaj wszystko

Przypomnij hasło X

VA - Capitol Sings Irving Berlin - Puttin' On The Ritz (1992)

Dodał: Myava 1 Grudzień 2011 14:06

VA - Capitol Sings Irving Berlin - Puttin' On The Ritz (1992)

Artist: VA
Title Of Album: Capitol Sings Irving Berlin - Puttin' On The Ritz
Year Of Release: 1992
Label: Capitol
Genre: Jazz, Pop, Oldies
Quality: FLAC (Tracks,audiochecker,scans)|MP3
Bitrate: lossless | 320kbps
Total Size: 342 mb/164 mb (+rec)

01. There’s No Business Like Show Business, (Mary Martin & John Raitt)
02. Puttin’ On The Ritz, (Judy Garland)
03. Marie, (Vic Damone)
04. The Song Is Ended (But The Melody Lingers On), ( Dinah Shore)
05. Heat Wave, (Margaret Whiting)
06. Isn’t This A lovely Day (To Be Caught In The Rain?), (Dick Haymes)
07. Play A Simple Melody, (Jo Stafford)
08. What’ll I Do?, (Nat King Cole)
09. All By Myself, (Bobby Darin)
10. You Can Have Him, (Nancy Wilson)
11. Steppin’ Out With My Baby, (Gordon MacRae)
12. You’re Just In Love, (Kay Starr)
13. Easter Parade, (Andy Russell)
14. Alexander’s Ragtime Band, (Johnny Mercer)
15. Cheek To Cheek, (Peggy Lee)
16. Be Careful It’s My Heart, (The Four Freshmen)
17. Blue Skies, (Betty Hutton)
18. How Deep Is The Ocean, (Dick Haymes)
19. Let’s Face The Music And Dance, (Nat King Cole)
20. How About Me, (Sue Raney)
21. Change Partners, (Vic Damone)
22. I’ve Got My Love To Keep Me Warm, (Dean Martin)
23. White Christmas, (Jo Stafford)
24. God Bless America, (Margaret Whiting w/The Pied Pipers)


Uwaga! Linki nie zakodowane tylko dla zarejestrowanych użytkowników!

Nie masz konta? Zarejestruj się za darmo!
Links are not encoded only for registered users only! Plese login or register!


Jeżeli chcesz skomentować artykuł musisz być zarejestrowany na stronie.