EXSite.pl - Portal ze wszystkim Mamy tutaj wszystko

Przypomnij hasło X

VA - I Feel a Song Comin On: Capitol Sings Jimmy McHugh (1995)

Dodał: Myava 15 Grudzień 2011 16:46

VA - I Feel a Song Comin On: Capitol Sings Jimmy McHugh (1995)

Artist: VA
Title Of Album: I Feel a Song Comin On: Capitol Sings Jimmy McHugh
Year Of Release: 1995
Label: Capitol Records
Genre: Jazz, Pop, Oldies, Easy Listening
Quality: FLAC (Tracks,scans)|MP3
Bitrate: lossless | 320kbps
Total Time: 49:43 min
Total Size: 256 mb/125 mb

01. I Feel A Song Comin’ On, (Judy Garland)
02. Too Young To Go Steady, (Nat King Cole)
03. It’s A Most Unusual Day, (June Christy)
04. You’re A Sweetheart, (Dinah Washington)
05. I’m Shooting High, (Ann Richards)
06. I Couldn’t Sleep A Wink Last Night, (The Four Preps)
07. I Can’t Believe That You’re In Love With Me, (Anita O’Day)
08. I’m In The Mood For Love, (Julie London)
09. Let’s Get Lost, (Chet Baker)
10. Can’t Get Out Of This Mood, (Chris Connor)
11. Warm And Willing, (Nat King Cole)
12. Exactly Like You, (Sue Raney)
13. Cuban Love Song, (Gordon MacRae)
14. When My Sugar Walks Down The Street, (Peggy Lee)
15. Don’t Blame Me, (Andy Russell)
16. A Lovely Way To Spend An Evening, (June Christy)
17. Whare Are You?, (Dinah Washington)
18. On The Sunny Side Of The Street, (Keely Smith)
19. Love Me As Though There Were No Tomorrow, (Nat King Cole)
20. I Can’t Give You Anything But Love, (Sarah Vaughan)


Uwaga! Linki nie zakodowane tylko dla zarejestrowanych użytkowników!

Nie masz konta? Zarejestruj się za darmo!
Links are not encoded only for registered users only! Plese login or register!


Jeżeli chcesz skomentować artykuł musisz być zarejestrowany na stronie.