EXSite.pl - Portal ze wszystkim Mamy tutaj wszystko

Przypomnij hasło X

VA - A Timeless Music Collection: Yesterday (2003)

Dodał: Myava 4 Styczeń 2012 14:01

VA - A Timeless Music Collection: Yesterday (2003)

Artist: VA
Title Of Album: A Timeless Music Collection: Yesterday
Year Of Release: 2003
Label: Time-Life Music
Genre: Pop, Oldies, Easy Listening
Quality: FLAC (Img,cue,log,scans)
Bitrate: lossless
Total Time: CD1 40:05, CD2 42:31
Total Size: 446 mb

01. Cilla Black - Yesterday
02. Bobby Vee - Run To Him
03. Craig Douglas - Pretty Blue Eyes
04. Brenton Wood - Gimme Little Sign
05. Adam Faith - A Message To Martha
06. Barbara Dickson - Another Suitcase In Another Hall
07. Dean Martin - Return To Me
08. Hermans Hermits - Silhouettes
09. Dr. Hook - Better Love Next Time
10. Mike Berry - Sunshine Of Your Smile
11. Fontaine Sisters - You Always Hurt The One You Love
12. Paul Les & Mary Ford - Bye Bye Blues
13. Al Martino - Are You Lonesome Tonight
14. Jo Stafford - It Could Happen To You
15. Matt Monroe - Nearness Of You

01. Gerry & The Pacemakers - Don't Let The Sun Catch You Crying
02. Gilbert O Sullivan - Whats In A Kiss
03. Connie Francis - I Was Such A Fool
04. Dickie Valentine - Finger Of Suspicion
05. Patsy Cline - Have You Ever Been Lonely
06. Guy Mitchell - Singing The Blues
07. Teresa Brewer - Till I Waltz Again With You
08. June Christy - When You Wish Upon A Star
09. Robert Goulet - Who Can I Turn To
10. Peggy Lee - Heres That Rainy Day
11. Bing Crosby - Where The Blue Of The Night
12. Malcolm Roberts - May I Have The Next Dream With You
13. Ella Fitzgerald - How Long Has This Been Going On
14. Engelbert Humperdinck - My Foolish Heart
15. Shirley Bassey - What Now My Love


Uwaga! Linki nie zakodowane tylko dla zarejestrowanych użytkowników!

Nie masz konta? Zarejestruj się za darmo!
Links are not encoded only for registered users only! Plese login or register!


Jeżeli chcesz skomentować artykuł musisz być zarejestrowany na stronie.