EXSite.pl - Portal ze wszystkim Mamy tutaj wszystko

NIE MASZ JESZCZE KONTA? ZAREJESTRUJ SIĘ ZA DARMO!   
Przypomnij hasło X

Janis Joplin - Greatest Hits

Dodał: tHoRn1980 3 Czerwiec 2009 11:32

Janis Joplin - Greatest Hits

Janis Joplin - Greatest Hits

Janis Joplin - Greatest Hits
Janis Joplin - Greatest Hits

[RS] Daniela - You & I (2009) PREMIERA NOWOŚĆ!

Dodał: Damianm 3 Czerwiec 2009 10:27


[RS] Daniela - You & I (2009) PREMIERA NOWOŚĆ!

2 Singiel Danieli, Polecam Równie Świetny Jak "Push It Up"
Jest To Nowy Singiel o Nazwie YOU & I.
Jakość 320kb/s Naprawde Świetna Jakość.

Future Trance Vol.48

Dodał: neposz 3 Czerwiec 2009 09:41

Future Trance Vol.48



Artist: VA
Title: Future Trance Vol.48
Label: Polystar
Genre: Trance / Dance / House
Store Date: 29.May 2009
Source: CDDA
# Tracks: 44
# CDs: 1
Lenght: 155 Min
Encoder: Lame
Quality: 320 kBit/s / VBR
Channels: Joint Stereo / 44 kHz
Tags: ID3
Nonstop mix: no
*.cue: no
Archive size: 215 MB
Recovery record: yes

Dance Nation 3CD The Big Night Out

Dodał: kamilq777 2 Czerwiec 2009 21:22

Dance Nation 3CD The Big Night Out


Artist......: VA
Title.......: Dance Nation Your Big Night
Genre.......: Dance
Year........: 2009
Source......: CD
Tracks...: 3 mix + .cue
Label.......: Hard2beat
Release Date: 05-02-2009
Ripper......: Who Gives A Shit
Quality...:VBR 44.1 kHz HQ Stereo by LAME 3.90.3


taniec 2 SERWERY taniec

Katy Perry - Waking Up In Vegas (The Remixes-Promo) 2009

Dodał: kamilq777 2 Czerwiec 2009 20:46

Katy Perry - Waking Up In Vegas (The Remixes-Promo) 2009


Genre……: House
Ripped on..: May-30-2009
Quality….: VBR kbps
Size…….: 64,3 MB
Playtime…: 44:59 min
Grabber….: EAC
Encoder….: Lame3.97-V2 –vbr-new



taniec 2 SERWERY taniec

Bodek i dragi_mp3

Dodał: binekvip 2 Czerwiec 2009 18:42

Bodek i dragi_mp3

Bodek i dragi_mp3
Bodek i dragi_mp3

Wykład niejakiego Bodka, człowieka,
który handlował i brał narkotyki przez lata.
O narkotykach i całym świ?stwie, które z tego się bierze.
Wie więcej niż ktokolwiek inny i dzieli się tą wiedzą.
Daje do myślenia!

Super kawałeczki mp3-binekvip

Dodał: binekvip 2 Czerwiec 2009 18:41

Super kawałeczki mp3-binekvip

Super kawałeczki mp3-binekvip
Super kawałeczki mp3-binekvip

Zbiór super utworów w formacie mp3.
Mam nadzieję, że wszystkim przypadną do gustu ;)
Gorąco polecam
Super imprezka gwarantowana

Basta - I Basta ![2009][.mp3] [256kbps]

Dodał: Dolkin 2 Czerwiec 2009 18:38

Basta - I Basta ![2009][.mp3] [256kbps]

Basta - I Basta ![2009][.mp3] [256kbps]

Basta - I Basta ![2009][.mp3] [256kbps]
1. To nie tak
2. Głupia gra
3. Ich już tu nie ma
4. Opowieść z pamiętnika
5. Odebrać miłość
6. Serce nie sługa
7. Speed
8. Aniele chwilę daj
9. Marzenia się spełniają
10. To nie tak - remix 2009 by Wojtek Ostojski
11. Kamienny Ktoś
12. Jesteśmy złe
13. Biało - Czerwoni
14. Szukaj mnie (Basta feat Focus)

VA - Vocal Trance Top 10 Vol.17 (2009)

Dodał: elektronik_bstok 2 Czerwiec 2009 13:18

VA - Vocal Trance Top 10 Vol.17 (2009)



VA - Vocal Trance Top 10 Vol.17 (2009)



Artist: VA
Title: Vocal Trance Top10 Vol.17
Release Date: 04/2009
Genre: Trance
Tracks: 10
Total Time: 54:01 min
Size: ~ 103 Mb
Quality: 320 kbps / 44.1KHz / Full Stereo

Tracklist:
01 Enmass feat Shimika Brice - So Please
02 Cass & slide - Perception
03 Danilo Ercole feat. Marcie - Broken Wings (Original Mix)
04 Manvel Ter-Pogosyan feat. Tiff Lacey - Sweet memories (saint-jules remix)
05 Aurosonic feat Marcie & Morphing Shadows - Ocean Wave
06 Sunlounger feat Kyler England - Change Your Mind
07 Darude - Next To You (Original.1)
08 Above_and beyond pre _oceanlab - Lonely girl
09 Sunlounger - Talk To Me (featuring Zara) (Dance)
10 Paul Van Dyk FATomberlin-Complicated (Kyau Vs. Albert Remix)

4Ever - Byłaś tu przez chwilę [2009][.mp3][320kbps]

Dodał: Dolkin 1 Czerwiec 2009 18:44

4Ever - Byłaś tu przez chwilę[2009][.mp3][320kbps]

4Ever - Byłaś tu przez chwilę [2009][.mp3][320kbps]

4Ever - Byłaś tu przez chwilę [2009][.mp3][320kbps]
Artist.....: 4Ever
Album......: Byłaś tu przez chwilę
Year.......: 2009
Genre......: Disco
Bitrate....: 320 kbps
Size.......: 61,2 Mb



01. Kochanek za kochankiem
02. Następna laska
03. Głupie kłamstwa
04. Byłaś tu przez chwilę
05. Nie zapomnę Cię
06. Sobą być
07. To ty
08. Zagrajmy Vabank
09. Bicie dwojga serc
10. Tak trudno
11. Żółty drink
12. Kochanek za kochankiem (DJ Velu rmx)
13. Głupie kłamstwa (DJ Velu rmx)

Kapitan Bomba Soundtrack

Dodał: mateuszssj4 1 Czerwiec 2009 18:43

Kapitan Bomba Soundtrack

Scieżka dzwiękowa z odcinków Kapitan Bomba

The Cure - Discografia [18 CD]

Dodał: apo 1 Czerwiec 2009 18:43

The Cure - Discografia [18 CD]


The Cure - Bloodflowers (2000)
The Cure - Boys Don't Cry (1980)
The Cure - Disintegration (1989)
The Cure - Faith (1981)
The Cure - Galore (1997)
The Cure - Greatest Hits
The Cure - Japanese Whisper (1983)
The Cure - Kiss Me Kiss Me (1987)
The Cure - Mixed Up (1990)
The Cure - Pornography (1982)
The Cure - Seventeen Seconds (1980)
The Cure - Staring At The Sea - The Singles (1986)
The Cure - The Cure (2004)
The Cure - The Head On The Door (1985)
The Cure - The Top (1984)
The Cure - Three Imaginary Boys (1979)
The Cure - Wild Mood Swings (1996)
The Cure - Wish (1992)

DJ Tiesto – Club Life 101 (06.03.2009) | Club Life Show

Dodał: elektronik_bstok 1 Czerwiec 2009 16:19

DJ Tiesto – Club Life 101 (06.03.2009) | Club Life Show



DJ Tiesto – Club Life 101 (06.03.2009) | Club Life Show



Tracklist:

Hour 1:
01. Signalrunners – Meet Me In Montauk
02. Cora Navoa – Unattainable Love
03. Drive Dealers – Colors (Jim Pavloff Remix)
04. Gui Boratto – No Turning Back
05. Hole In One – X-Paradise (DJ G-Spot Remix)
06. Tempo Giusto – Blow (Ima`gin Remix)
07. Nadia Aly – Love Story (Andy Moor Remix)
08. Rafael Frost – Red
09. Tranzition – Sky Above
10. Carl B vs. JPL – Orchid Blossom (This Mix)
11. The Killers – Spaceman (Tiesto Remix)

Hour 2:
15 Minutes Of Fame: Guest Mix by Simon Patterson
01. Sam Sharp – Roundabout (Simon Patterson Remix)
02. Simon Patterson – Thump

*Back with Tiesto*
12. Starsailor – Tell Me it’s not Over (Thin White Duke Remix)
13. Alex M.O.R.P.H. ft. Roberta Harrison – Photograph (Love Girls G5 Remix)
14. Marco G feat. Psych Nerd – Faith
15. South Rulerz – Unbelievable (Original Club Mix)
16. Oscar L – Taking Back Sunday
17. Evgeny Bardyuzha – Termites (Andi Vax Remix)
18. Jeremy Olander – Pressure (Marzetti Remix)
19. Marc Houle – Bay of Figs
20. Kings of Leon – Sex on Fire (Richard Sharkey & Peter Sar Remix)

Lenka - Lenka (2008)

Dodał: lipek113 1 Czerwiec 2009 13:25

Lenka - Lenka (2008)

Lenka - Lenka (2008)

Tracklista w środku Tylko 58 MB

VA - Summer Rnb 2009

Dodał: dzynek 1 Czerwiec 2009 10:13

VA - Summer Rnb 2009

ARTIST: VA
TITLE: Summer R'n'B 2009
LABEL: Believe France
GENRE: R'n'B / Hip-Hop
BITRATE: 320 kbps
SIZE: 176.24 Mb
nuta nuta nuta


Lil Wayne - Tear Drop Tune (2009)

Dodał: tarnas41 1 Czerwiec 2009 09:07

Lil Wayne - Tear Drop Tune (2009)




* Tytuł: Tear Drop Tune
* Wykanawca: Lil Wayne
* Gatunek: Rap
* Rok premiery: (2009)
* Rozmiar: 91.7 MB
* Jakość: VBRkbps / 44,1kHz / Joint Stereo

HOUSE MUSIC EXCLUSIVE

Dodał: tarnas41 1 Czerwiec 2009 09:02

HOUSE MUSIC EXCLUSIVE


* Artist: VA
* Title: House music exclusive (04.05.09)
* Label: House Music Exclusive
* Genre: Electro House
* Store Date: 04.05.09
* Source: CDDA
* Tracks: 17
* CDs: 1
* Lenght: 01.46.03
* Encoder: Lame 3.97
* Quality: 320 kbps / VB
* Channels: Joint Stereo / 44 khz
* Tags: ID3 v1.0, ID3 v2.3
* Nonstop mix: no
* Archive size: 238 MB

JUST DANCE (2009)

Dodał: tarnas41 1 Czerwiec 2009 08:54

JUST DANCE (2009)


* Artist: VA
* Album: Just Dance
* Date: 2009-05-26
* Genre: Dance
* Tracks: 1mix + Cue (16)
* Time: 73 min
* Size: 105 Mb
* Quality: VBR / 44.1kHz/ Joint-Stereo

Marek i Kasia-Złote Obrączki [2009][.mp3]320kbps]

Dodał: Dolkin 31 Maj 2009 13:34

Marek i Kasia-Złote Obrączki[2009][.mp3]320kbps]

Marek i Kasia-Złote Obrączki [2009][.mp3]320kbps]

Marek i Kasia-Złote Obrączki [2009][.mp3]320kbps]
Artist.....: Marek & Kasia
Album......: Złote Obrączki
Year.......: 2009
Genre......: Disco
Bitrate....: 320 kbps
Size.......: 180 Mb
Time.......: 1:18:30



01. Dziewczyna z piaskownicy
02. Dwie obrączki
03. Złoty krążek
04. Chcę tu zostać
05. Wesele hej wesele
06. Żono moja
07. Biały latawiec
08. Cudownych rodziców mam
09. Mężu drogi mój
10. Najpiękniejsza
11. Sto lat
12. Niebieska piosenka
13. Oczarowanie
14. Pozwolił nam los
15. Promienie
16. Moje jedyne marzenie
17. Ten, którego kocham
18. Weselne preludium
19. Wielka miłość
20. Wszyscy idziemy na jednego
21. Zakochani
22. Złote obrączki

Szybcy i wściekli: Tokio Drift (Ścieżka dźwiękowa z filmu)

Dodał: manitou666 28 Maj 2009 01:10

Szybcy i wściekli: Tokio Drift (Ścieżka dźwiękowa z filmu)

nuta Szybcy i wściekli: Tokio Drift (Ścieżka dźwiękowa z filmu) nuta
nuta The Fast And Furious Tokyo Drift (2006) (Soundtrack) nuta


12 Utworów / MP3 / 256 kbps / Rozmiar: 67 MB / 1 part

Szybcy i wściekli: Tokio Drift (Ścieżka dźwiękowa z filmu)