EXSite.pl - Portal ze wszystkim Mamy tutaj wszystko

NIE MASZ JESZCZE KONTA? ZAREJESTRUJ SIĘ ZA DARMO!   
Przypomnij hasło X

Windows 8 Consumer Preview (2012) x64.ISO.images

Dodał: niedzwiedzx 29 Luty 2012 21:56


Windows 8 Consumer Preview (2012) x64.ISO.images


Windows 8 Consumer Preview (2012) x64.ISO.images


Systemu nikomu przedstawiać nie trzeba. Dość wspomnieć, że ósma wersja okienek zapowiadana jest jako przełom na miarę wydania Windowsa 95. System został nawet opatrzony nowym logo, nowym interfejsem, możliwością instalacji na tabletach i całą masą innych, mniej lub bardziej rewolucyjnych ciekawostek. Ta wersja systemu ma połączyć wszystko, co najlepsze w urządzeniach przenośnych z największymi zaletami pecetów. Przemysł zmusza nas do wyboru, czy chcemy wygodny komputer z myszką, czy coś przenośnego… a Microsoft postanowił zako?czyć te praktyki. Praca z nowym systemem ma być naturalna i przyjemna jednocześnie, zarówno dla całkowitych nowicjuszy, jak i dla wymagających profesjonalistów z wielomonitorowymi stanowiskami.

Consumer Preview przeszła długą drogę — każdy element systemu został poprawiony. Wymagania sprzętowe są dość przyjemne: procesor o częstotliwości 1 GHz lub wyższej, 1 GB RAM-u (2 dla wersji 64-bitowej), karta graficzna zgodna z DirectX 9, 16 GB przestrzeni na dysku (20 dla wersji 64-bitowej) i ekran najlepiej mający więcej, niż 1366 x 768 pikseli (choć do normalnej pracy wystarczy 1024x768).

Rozmiar: 3.3 GB
Język: ENG

Product Key: DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J

Link do MS www.windows8update.com/download-windows-8-beta/

INFO:


Hasło/Pass: niedzwiedzx

Windows 8 Consumer Preview (2012) x64.ISO.images

Windows 8 Consumer Preview (2012) x64.ISO.images

Uwaga! Linki nie zakodowane tylko dla zarejestrowanych użytkowników!

Nie masz konta? Zarejestruj się za darmo!
----------------
Links are not encoded only for registered users only! Plese login or register!

Windows 8 Consumer Preview (2012) x64.ISO.images

Uwaga! Linki nie zakodowane tylko dla zarejestrowanych użytkowników!

Nie masz konta? Zarejestruj się za darmo!
----------------
Links are not encoded only for registered users only! Plese login or register!




Użytkownik VIP

niedzwiedzxVIP

#1 | Dodany: 29 Luty 2012 21:56

ok
Jeśli chcesz rozśmieszy? Boga, opowiedz mu o twoich planach na przysz?oś?.
Użytkownik VIP

yotshimitsuUżytkownik

#2 | Dodany: 29 Luty 2012 22:03

Windows 8 Consumer Preview 64-bit (x64) 3,3 GB

http://iso.esd.microsoft.com/WCPDL/BD1B8A49393E30CC9C4E5C88457D73E964F1F3B18/Windows8-ConsumerPreview-64bit-English.iso


Windows 8 Consumer Preview 2-bit (x86) 2,5 GB
http://iso.esd.microsoft.com/WCPDL/BD1B8A49393E30CC9C4E5C88457D73E964F1F3B18/Windows8-ConsumerPreview-32bit-English.iso
Użytkownik VIP

mc.albertUżytkownik

#3 | Dodany: 29 Luty 2012 22:44

yotshimitsu,
dzięki zapierdala pełnym łączem 12,6mb/s ok
Użytkownik VIP

2adamUżytkownik

#4 | Dodany: 29 Luty 2012 23:25

TU MACIE ZA DARMO I SZYBKI SERWER English,Chinese,French,German,Japanese : 64-bit (x64) 32-bit (x86)


Uwaga! Linki nie zakodowane tylko dla zarejestrowanych użytkowników!

Nie masz konta? Zarejestruj się za darmo!
----------------
Links are not encoded only for registered users only! Plese login or register!
Użytkownik VIP

yajmzUżytkownik

#5 | Dodany: 1 Marzec 2012 00:45

Dobra, a testował to ktoś?
Użytkownik VIP

Andrzej.KUżytkownik

#6 | Dodany: 1 Marzec 2012 01:08

Chyba trzeba być nieźle pogrzanym żeby pobierać z jakiś dziwnych serwerów, skoro Microsoft udostępnia to za free dla wszystkich na swoich szybkich serwerach...
@yajmz: Uaktualniłem Win 7 do tego Win 8... większość programów, w tym nawet Office nie została przejęta... w wersji CU nie ma możliwości wyłączenia METRO UI i korzystania z tradycyjnego AERO z przyciskiem START... generalnie system chodzi stabilnie, ale do profesjonalnych zastosowa? biznesowych, technicznych itp... METRO i myszka to pomyłka... coś mi się zdaje że MS strzelił sobie gola usuwając całkiem tradycyjny interfejs, przecież większość ludzi nie ma dotykowych ekranów do swoich komputerów/laptopów. Chyba, że nie wiem jak go włączyć (metoda z DP nie działa). W METRO widzę jak na razie tylko jedną zaletę, dla ludzi którzy korzystają z dosłownie kilku aplikacji będzie to dość wygodne... zaloguje się, będzie miał kilka kafelków i tyle... tylko, że najpierw ktoś musi to skonfigurować...
Użytkownik VIP

darolekUżytkownik

#7 | Dodany: 1 Marzec 2012 08:39

... czyli jak zostać znowu wyruchanym bez wazeliny przez micro$oft ... oj dzieci, dzieci ...
GóWno czytasz - gówno wiesz !
Użytkownik VIP

derka78Użytkownik

#8 | Dodany: 1 Marzec 2012 09:36

generalnie os dla dziewczynek w różowym.... zaprojektowany i przeznaczony ale teraz to tylko one naszą kasę wydają
to zaawansowana technologia
Użytkownik VIP

YaGoUżytkownik

#9 | Dodany: 1 Marzec 2012 12:35

Ah, Ci pseudo uploaderzy...
Coś jest za darmo do pobrania, z zajefajnym transferem a Ci jeszcze próbują na tym zarobić, wrzucając na shitowaty serwer, z jeszcze bardziej shitowatym transferem ;)

Brawo, widać, jak bardzo kolorowo mieliście w dzieci?stwie i jak karmiono was z procy ;)
Użytkownik VIP

sanio123Użytkownik

#10 | Dodany: 1 Marzec 2012 12:49

ten windows to porażka zrobiony z windosa 7
Użytkownik VIP

darkbladerUżytkownik

#11 | Dodany: 1 Marzec 2012 17:40

stestowalem i czas uruchamiania z biosem 1:06 a win 7 1:07 ehh ale reszta spoko
Użytkownik VIP

2adamUżytkownik

#12 | Dodany: 1 Marzec 2012 18:54

Windows 8 - spolszczenie


1. Pobieramy program My WDP Universal Language Installer

Uwaga! Linki nie zakodowane tylko dla zarejestrowanych użytkowników!

Nie masz konta? Zarejestruj się za darmo!
----------------
Links are not encoded only for registered users only! Plese login or register!


- spolszczenie dla Windows 8 32-bit

Uwaga! Linki nie zakodowane tylko dla zarejestrowanych użytkowników!

Nie masz konta? Zarejestruj się za darmo!
----------------
Links are not encoded only for registered users only! Plese login or register!


- spolszczenie dla Windows 8 64-bit

Uwaga! Linki nie zakodowane tylko dla zarejestrowanych użytkowników!

Nie masz konta? Zarejestruj się za darmo!
----------------
Links are not encoded only for registered users only! Plese login or register!


albo

Uwaga! Linki nie zakodowane tylko dla zarejestrowanych użytkowników!

Nie masz konta? Zarejestruj się za darmo!
----------------
Links are not encoded only for registered users only! Plese login or register!




3. Uruchamiamy program My WDP Universal Language Installer i klikamy na przycisk Open *win8lng and istall it, po czym wskazujemy na pobrany plik ze spolszczeniem. Po kilku minutach paczka zostanie zainstalowana i ponownie uruchamiamy komputer z Windows 8.

4. Po ponownym uruchomieniu udajemy się do panelu sterowania i przechodzimy do sekcji: Clock, language and region/Langugage/Advanced Settings i z rozwijalnej listy wskazujemy polski (Polska). Operację zatwierdzamy klikając na przycisk Save.

5. Następnie udajemy się do Region and language na zakładkę Administrative i klikamy przycisk Copy stettings.... Zaznaczamy opcje Welcome screen and system accounts oraz New user accounts i klikamy OK.

6. Uruchamiamy ponownie Windows 8. Przywita nas spolszczony interfejs
Użytkownik VIP

joe.7Użytkownik

#13 | Dodany: 1 Marzec 2012 22:05

postępowałem według wskazówek i wywaliło system
Użytkownik VIP

martin1984rUżytkownik

#14 | Dodany: 1 Marzec 2012 23:52

Spolszczenie działa tylko Windows 8 developer preview, a co do windows 8 consumer preview wywala system więc nie polecam tego robić.
Użytkownik VIP

Andrzej.KUżytkownik

#15 | Dodany: 2 Marzec 2012 22:37

marcin55246, Sporo screenów i opisów znajdziesz na http://www.centrumxp.pl/Windows8/
Użytkownik VIP

Max54Użytkownik

#16 | Dodany: 3 Marzec 2012 03:19

jeden z najgorszych winów w histori .Interfejs prawdziwe gówno
Użytkownik VIP

magnum29VIP

#17 | Dodany: 3 Marzec 2012 16:27

Obrazy ISO

Obraz ISO należy przekonwertować na plik instalacyjny zapisany na dysku DVD lub flash USB. Instrukcje znajdują się na tej stronie. Narzędzia deweloperskie można pobrać z Centrum deweloperów systemu Windows.

Angielski

wersja 64-bitowa (x64) Pobierz (3,1 GB) Sha 1 hash 1288519C5035BCAC83CBFA23A33038CCF5522749

wersja 32-bitowa (x86) Pobierz (2,3 GB) Sha 1 hash E91ED665B01A46F4344C36D9D88C8BF78E9A1B39

Klucz produktu: DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J

Chi?ski (uproszczony)

wersja 64-bitowa (x64) Pobierz (3,1 GB) Sha 1 hash DF69B851F9A81DECBB16648CC452461894416EB0

wersja 32-bitowa (x86) Pobierz (2,3 GB) Sha 1 hash E29A2072745A48C14A1C2E5A61F5230841BEDB45

Klucz produktu: DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J

Francuski

wersja 64-bitowa (x64) Pobierz (3,1 GB) Sha 1 hash A9358E6799ABEEF29EDBA054AD34849C02C7F51F

wersja 32-bitowa (x86) Pobierz (2,3 GB) Sha 1 hash 2EF8013B9F50B93AEAC8068F4827E2C1DC0DC0B1

Klucz produktu: DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J

Niemiecki

wersja 64-bitowa (x64) Pobierz (3,1 GB) Sha 1 hash DB1003A47C266697B3832BE2A23319988EE34495

wersja 32-bitowa (x86) Pobierz (2,3 GB) Sha 1 hash 91075AEA665C5D6F42A24714B3A3390762C94457

Klucz produktu: DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J

Japo?ski

wersja 64-bitowa (x64) Pobierz (3,1 GB) Sha 1 hash A8F0DB12CAECEA0BE8B27EA124F2234212D9103A

wersja 32-bitowa (x86) Pobierz (2,3 GB) Sha 1 hash C8A322ED86058086207CAAECD46B4DDACF9E247A

Klucz produktu: DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J


Wymagania systemowe

System Windows 8 Consumer Preview doskonale działa na tym samym sprzęcie, który obsługuje systemy Windows Vista i Windows 7:

Procesor: 1 GHz lub szybszy

Pamięć RAM: 1 GB (wersja 32-bitowa) lub 2 GB (wersja 64-bitowa)

Miejsce na dysku twardym: 16 GB (wersja 32-bitowa) lub 20 GB (wersja 64-bitowa)

Karta graficzna: urządzenie graficzne Microsoft DirectX 9 lub nowsze

Dodatkowe wymagania związane z określonymi funkcjami:

Aby korzystać z opcji dotykowych, potrzebny jest tablet lub monitor z obsługą wielodotyku

Aby przejść do sklepu Windows Store oraz pobrać i uruchomić aplikacje, potrzebne są działające połączenie internetowe oraz rozdzielczość ekranu co najmniej 1024 x 768

Aby przeciągać aplikacje, potrzebna jest rozdzielczość ekranu wynosząca co najmniej 1366 x 768


Użytkownik VIP

slawko440Użytkownik

#18 | Dodany: 4 Marzec 2012 04:41

co z takich wstawek jesli nie ma zadnych fotek kurdee a ile razy sie temu uploaderowi mowilao zeby je dodawal to ten idze w zaparte!!
Użytkownik VIP

hitmanUżytkownik

#19 | Dodany: 6 Marzec 2012 19:00

Nie ma to jak stary, poczciwy, Windows XP !!!!!!
Użytkownik VIP

RMK_99Użytkownik

#20 | Dodany: 6 Marzec 2012 23:13

Cytat: hitman
Nie ma to jak stary, poczciwy, Windows XP !!!!!!


Na którym nie odpalisz niektórych nowych programów.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie warto instalować W8 CP bo ma gorszą kompatybilność z aplikacjami od W8 DP czy W7. Ci co zainstalowali mogą zapomnieć o graniu w Crysis 2, DiRT 2 czy DiRT 3 bo między innymi te gry nie działają pod W8 CP.
INTEL i7 6700K 4.61GHz / Noctua NH-D15 / MSI Z170-G43+ / G.Skill Ripjaws V DDR4 8GB 3600MHz CL16 / GeForce GTX980 4GB G:1513MHz/\M:8033MHz / SSD 850Evo 250GB + RAID-0 ST1000DM005 x7 + ST7000NV000 / Samsung S27C750 / CORSAIR CS750M / X-Fi Music + T3100 / Windows 7 x64
Użytkownik VIP

kazek31Użytkownik

#21 | Dodany: 7 Marzec 2012 08:57

ALE CO WY KU..... CHCECIE TO DOPIERO WERSJA BETA !!!

Na początku z XPEKIEM I SIÓDEMKĄ BYŁO TO SAMO !!!

ALE WY DZIECI NEO TEGO NIE PAMI?TACIE BO JESZCZE ZA KRÓTKO ŻYJECIE ban

http://www.centrumxp.pl/Windows8/




Powiem krótko i znowu wszyscy zostali wydymani to w nawiązaniu do prezentacji z powyższego linku a wiecie dla czego ? A to dlatego bo nieliczni mieli okazją widzieć jak faktycznie wygląda windows 8 lol a to coś to jest hu....... wie co.
Jak to ludzi można w kanał wpuścić byle chłamem już ich widzę jak się śmieją z frajerów CHCECIE MIEĆ NOWEGO WINA TO MACIE BIERZCIE. ALE najpierw KASSA,KASSA,KASSA,KASSA.

Brak mi słów na ludzką głupotę to tak jabby fabryka Mercedesa przed premierą nowego modelu wypuściła w obieg Malucha ( FIATA 126p ) ze swoim logiem i by powiedzieli że to jest ich NAJNOWSZY MODEL MERCEDESA byście widzieli ile fascynatów by się spuszczało i dostawało orgazmu że niby jaki to zajebisty model.
a w między czasie w spokoju mercedes by pracował dalej. I mniej więcej to samo robi Microsoft.

Oni od 7 lat równolegle pracowali nad siódemką i ósemką i co myślicie że co teraz takie barachło wypuszczą ?
Użytkownik VIP

sebam30Użytkownik

#22 | Dodany: 7 Marzec 2012 20:01

System pracuje dość szybko można testować.Gierki takie jak MW2 i MW3 działają innych nie testowałem brak czasu.Jeśli chodzi o interfejs to kwestia przyzwyczajenia.Trzeba to będzie przyjąć i tyle.
Użytkownik VIP

hitmanUżytkownik

#23 | Dodany: 9 Marzec 2012 02:09

kazek31:Wiem jedno żadna szanująca się firma nie wypuszcza chłamu bo traci zaufanie wśród użytkowników, a prawda jest jedna firma microsoft schodzi coraz bardziej na psy i taka jest prawda.

RMK_99 jasne że nie odpale niektórych programów, tak samo jak nie odpale niektórych gier na Win XP ale i tak uważam że Win Xp jest MEGA, ale to jest moje zdanie i nie wszyscy z nim mogą się zgadzać.
Użytkownik VIP

GeloXDUżytkownik

#24 | Dodany: 10 Marzec 2012 10:29

można uploada wrzucić ale na uj skoro z officjalnej strony śmiga pełnym łączem ? po za tym to tylko nabijanie konta na serwisie uploadującym no ale jak chcecie to ściągajcie
Użytkownik VIP

motyl1111111111Użytkownik

#25 | Dodany: 11 Marzec 2012 18:44

XP to zabytek ludzkości hitman
Użytkownik VIP

mixior%Użytkownik

#26 | Dodany: 11 Marzec 2012 21:08

Witam.
Może ktoś odpowie po co wam Win8, skoro macie poczciwego XP (stabilnego itp.), wypasiona 7ke, a ściągacie Win8 mimo iż wasze kompy będą leżeć i kwiczeć pod tym systemem tongue nie wspominając że to wersja demonstracyjna... beta, tych którzy będą narzekać wsadzić w rakiete i w kosmos, tych którzy będą ściągać, ech, niech se gacie z dupy ściągną i poczekają na oficjalne wydanie, a potem po oryginał zapierdzielać. Takie jest moje zdanie, a wy nie musicie się tym sugerować. loler

Oh, ludziki jesteście przejawem naiwności, koleś nabija sobie punkty, wy będziecie narzekać że coś tam nie halo, i interes się kręci. Strata czasu i nerwów lol
Użytkownik VIP

adam5x5Użytkownik

#27 | Dodany: 29 Marzec 2012 11:13


mixior% kolego to sam ściągnij gacie i nałóż na dynię , wskocz w rakiete i Leć w kosmos klasą ekonomiczną i poczekają na oficjalne wydanie taniec ps.Bez urazy brawo
Użytkownik VIP

djsteffUżytkownik

#28 | Dodany: 5 Maj 2012 11:39

windows mam z oficialnego zrodla i smiga az milo mozna wylaczyc metro i miec stary poczciwy pasek menu start jak w win xp , win 7 tylko trzeba czytac czasopisma komputerowe a nie liczyc na gotowe ;) pozdrowil
Użytkownik VIP

anetta100575Użytkownik

#29 | Dodany: 18 Maj 2012 18:21

2adam viele Dank !!!!! szybko i sprawnie poszlo sciaganie i dziala ok
Użytkownik VIP

krzysztof098Użytkownik

#30 | Dodany: 27 Maj 2012 01:48

//Windows 8 Release Preview// pierwszy tydzie? czerwca 2012 wiec chyba nie ma sensu widowsa preview instalować loler
Użytkownik VIP

sigmaipiUżytkownik

#31 | Dodany: 31 Maj 2012 04:00

Cytat: hitman
Nie ma to jak stary, poczciwy, Windows XP !!!!!!


Który nie potrafi zarządać pamięcią >2GB, kulawo obsługuje procesory wielordzeniowe i praktycznie nie obsługuje procesorów modułowych. Do tego nie posiada DirectX 11. Jak chcesz to żyj sobie w skansenie ale gadanie "nie ma to jak stary XP" przypomina stękania "nie ma to jak silnik parowy".
Użytkownik VIP

DJ.BartUżytkownik

#32 | Dodany: 12 Czerwiec 2012 13:24

Umie czarny ekran po pierwszym uruchomieniu po instalacji na kopie i na laptopie to samo żalll :( po czasie error i tak w kółko????
i5 4670 3.8GHz
Gigabyte-GA-Z87-HD3
Ram 16GB Kingston Hyperx Genesis 1600MHz
Kingston 120GB SSD
4TB WD Green
GTX 770 4GB GDDR5 (Rev.2.0)
Chł. Fortis HE1225
Użytkownik VIP

adi_33Użytkownik

#33 | Dodany: 30 Czerwiec 2012 16:22

Cytat: mixior%
..a ściągacie Win8 mimo iż wasze kompy będą leżeć i kwiczeć pod tym systemem tongue nie wspominając że to wersja demonstracyjna... beta


Chyba nie wiesz o czym mówisz... fakt faktem wersja beta ale po to jest żeby testować, sprawdzić jakie zmiany wprowadził Microsoft wraz z nowym systemem.. (i ciągle to robi wraz z aktualizacjami) a ja widzę że raczej tego nie sprawdziłeś skoro na wstępie poinformowałeś wszystkich że 8 ma "wymagania z kosmosu" - no chyba że kompa masz z epoki dinozaurów no ale o tym gadać nie będe.

Co do wymaga? to system ma podobne (wręcz takie same) wymagania co 7.. przy pierwszym użyciu może trochę denerwować te całe metro (Mnie osobiście się podoba) oraz brak przycisku "Start" na pasku i wiele wiele innych rzeczy.. ogólnie dużo zmian - dla niektórych "dno" dla mnie kwestia przyzwyczajenia..
P?yta g??wna : Gigabyte GA-M52L-S3
Procesor : AMD Athlon 64 X2 4000+ Dual Core 2.11 GHz
Karta Graficzna : Gainward GeForce GT 220 HDMI 1GB DDR3
Dysk Twardy : Samsung HD321JK (320GB)
Monitor : LG Flatron L1718S (LCD) 17"
Pami?? RAM : 2GB RAM DDR2 Apacer
Zasilacz : XFX Core Pro 450W 120mm 80+ SLI PSU
System Operacyjny : Windows 8 Pro x86
Użytkownik VIP

Dark_12Użytkownik

#34 | Dodany: 5 Lipiec 2012 09:05

o ja jebi*

tego nie mozna nazwać windowsem
interfejs do bani
od tego menu kurwic* dostaje


czy da sie usunąć 8 i zeby wróciło do 7 ?
BVB
Użytkownik VIP

artin7Użytkownik

#35 | Dodany: 15 Lipiec 2012 00:05

a ja mam win7x64 i win8x64 i testuje win8 metro jest ok zadnych problemow smile
Użytkownik VIP

Misiu69Super Uploader

#36 | Dodany: 19 Grudzień 2012 20:59



Windows 8 Pro x86 i x64 (32 bit i 64 bit) | Polska Wersja Językowa + Aktywator | Upload dla exsite.pl







Informacje:
Pełna polska wersja językowa, dołączony aktywator. Wersja pro jest najbardziej rozbudowaną z wszystkich dostępnych. ściągając ode mnie masz pewność, że wszystko będzie działało w 100%!


Sposób użycia:
1. Wypal na DVD.
2. Uruchom komputer z płyty i zainstaluj bez podawania klucza.
3. Użyj loadera.





Opis:

Microsoft Windows 8  następca systemu operacyjnego Microsoft Windows 7, stworzonego przez firmę Microsoft. Windows 8 pozbawiony będzie menu start. Microsoft zmienił również logo Windows aby było zgodne z nowym środowiskiem graficznym.

W systemie Windows planowane są ulepszenia DFSR, przebudowanie jego jądra, dodanie obsługi klastrów oraz opcji replikacji jednostronnej. Microsoft planuje również zmiany w dostępie do plików w oddziałach firm.

W systemie głównym interfejsem będzie Modern UI oparty o język Metro UI z zupełnie nowym podsystemem aplikacji zwanym AppX. Programy dla interfejsu Modern UI będzie można nabyć w nowo utworzonym sklepie Windows Store na wzór Mac App Store czy Android Market. Tryb pulpitu znany z poprzednich wersji Windows będzie osobną aplikacją. Menu Start zostanie zastąpione przez ekran Start z przypiętymi programami w formie kafelków. W finalnej wersji tego systemu ma zostać usunięty interfejs graficzny Aero.






Download:


Uwaga! Linki nie zakodowane tylko dla zarejestrowanych użytkowników!

Nie masz konta? Zarejestruj się za darmo!
----------------
Links are not encoded only for registered users only! Plese login or register!




Uwaga! Linki nie zakodowane tylko dla zarejestrowanych użytkowników!

Nie masz konta? Zarejestruj się za darmo!
----------------
Links are not encoded only for registered users only! Plese login or register!


Użytkownik VIP

58312834Użytkownik

#37 | Dodany: 14 Luty 2013 20:38

Microsoft WINDOWS 8 Enterprise "Polska Wersja" 32Bit/64Bit [NIEMODYFIKOWANY]



Dane Techniczne:
wielkość 32Bit: 2,07GB
wielkość 64Bit: 2,79GB
rodzaj kompresji: Rar
zawartość uploadu: ISO, KMSnano
wersja językowa: PL
Dane naprawcze:1%



CatShare 32Bit:
http://catshare.net/yR9VxcLGKg02IRT1/w_8_multiple editions_x86.part1.rar
http://catshare.net/JVUiGcIuM55EAjqB/w_8_multiple editions_x86.part2.rar
http://catshare.net/jDWCAhgOxMTUIr9A/w_8_multiple editions_x86.part3.rar

CatShare 64Bit:
http://catshare.net/cfKQMA9p79hrVahC/win_8_enterprise_x64.part1.rar
http://catshare.net/fIhZ6FA75tDYJoiK/win_8_enterprise_x64.part2.rar
http://catshare.net/79HoJ39hVgclE9tG/win_8_enterprise_x64.part3.rar

Rapidgator 32Bit:
http://rapidgator.net/file/78498071/w0siem_e32.part1.rar.html
http://rapidgator.net/file/78498072/w0siem_e32.part2.rar.html
http://rapidgator.net/file/78498073/w0siem_e32.part3.rar.html

Rapidgator 64Bit:
http://rapidgator.net/file/78498074/w0siem_e64.part1.rar.html
http://rapidgator.net/file/78498075/w0siem_e64.part2.rar.html
http://rapidgator.net/file/78498076/w0siem_e64.part3.rar.html



HASŁO:
BRAK HASŁA

Informacje

Jeżeli chcesz skomentować artykuł musisz być zarejestrowany na stronie.